Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Spatii De Inchiriat Bistrita

Spatii De Inchiriat Bistrita

Imobil de birouri cu regim de inaltime d+p+3e, insumand o suprafata totala utila de aproximativ 1200 mp. Vezi zilnic lista noastră de anunțuri pentru a găsi noi spații de închiriat.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Domina imobiliare, cea mai mare agenție imobiliară din oltenia. Consulting 4 you va prezinta oferte si anunturi imobiliare in bistrita la cele mai bune preturi. Navighează printre cele 0 de anunțuri disponibile pentru spații industriale de închiriat în bistrița.

Spatiu De Inchiriat Spatiu Comercial De Inchiriat In Beclean Judetul Bistriţa Năsăud Xv0204fd7 450 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/inchirieri-spatii-comerciale/bistrita-nasaud/beclean/spatiu-comercial-de-inchiriat-XV0204FD7
Bistrita retail park are o suprafata inchiriabila totala de 7.300 m2 desfasurata in intregime pe parter, cuprinzand o zona insiruita de boxuri (carrefour market. Spatii comerciale de inchiriat bacau la preturi avantajoase, gasesti rapid si usor inchirieri spatii comerciale bacau. 100% sigur prin garantia de livrare.

Apartament 3 camere de inchiriat, situat in zona lama la etajul 1.

Apartament 3 camere de inchiriat, situat in zona lama la etajul 1. Vezi zilnic lista noastră de anunțuri pentru a găsi noi spații de închiriat. Spatii industriale de inchirat bucuresti si ilfov.aici gasiti listate inchirieri spatii industriale hale pretabile depozit sau productie.

Berceni hale de inchiriat spatii depozitare/productie parc logistic. Navighează printre cele 0 de anunțuri disponibile pentru spații industriale de închiriat în bistrița. 8 oferte de spatii birouri de inchiriat in bistrita au fost gasite.

Spatii De Inchiriat Birouri Spatii Comerciale In Bistrita Nasaud Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/birouri-spatii-comerciale/bistrita-nasaud-judet/q-spatii-de-inchiriat/
Pe okazii.ro cumperi online spatii comerciale de inchiriat cu reducere si livrare gratuita. Comunicat de asociatia green revolution. Un spatiu de inchiriat in bucuresti, ideal pentru un spatiu cele mai potrivite spatii de inchiriat pentru birouri din bucuresti sunt cele situate cat mai central.

Comunicat de asociatia green revolution.

Spatii de depozitare cu suprafete de 10 mp 18 mp,23 mp,26 mp,40 mp,42. Spatii de inchiriat bucuresti.oferte de inchiriat in bucuresti spatii comerciale,spatii birouri,case vile,spatii industriale hale si depozite. Garsoniera de inchiriat, situata in bistrita, str.

Destinatia spatiului fiind de : Spatii comerciale, hale de inchiriat. Bistrita retail park are o suprafata inchiriabila totala de 7.300 m2 desfasurata in intregime pe parter, cuprinzand o zona insiruita de boxuri (carrefour market.

Dezactivate Spatiu Comercial Spre Inchiriere Bistrita Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/oferta/spatiu-comercial-spre-inchiriere-IDdTI3G.html
100% sigur prin garantia de livrare. Hale de productie de inchiriat, plus birouri cu showroom amenajate, localizat in magurele, pe artera principala spre bucuresti, at. Gaseste oferte de inchirieri spatii industriale in bucuresti.

Spatii de depozitare cu suprafete de 10 mp 18 mp,23 mp,26 mp,40 mp,42.

Sediu firma + spatii depozitare , spatii productie. Apartamentul este compus din 3 camere , hol baie si bucatarie. Bistrita retail park este un parc de retail inaugurat in 2018, devenit una dintre principalele destinatii de cumparaturi din municipiul bistrita si amplasat in zona comerciala noua dezvoltata la cea mai importanta intrare ultimele proprietati vizionate.

Posting Komentar untuk "Spatii De Inchiriat Bistrita"